Лікарів з ОРЛО хочуть відправити в Росію боротися з COVID-19, – ЗМІ

 

Лікарів з окупованої частини Луганської області планують відправити до центральної Росії для боротьби з CОVID-19.

Про це в четвер, 21 травня, інформує Громадське радіо з посиланням на поінформованого співрозмовника на окупованих територіях.

За інформацією джерела видання, окупаційна влада ОРДЛО наказала так званому “міністерству охорони здоров’я” зібрати групу лікарів для боротьби з COVID-19.

Водночас, як стверджує джерело, на окупованій території багато інфікованих CОVID-19, немає засобів захисту, лікарі самі хворіють на COVID-19, відповідно фахівців не вистачає безпосередньо на території, яку контролює угруповання “ЛНР”.

“Але “керівництво” хоче відправити наших лікарів до РФ, аби підвищити свої рейтинги перед російським урядом. Сподіваюся, наші лікарі розсудливі і відмовляться від цієї поїздки”, – розповів співрозмовник з окупованої території.

Як інформувала “Новинарня“, 19 травня в ОРЛО повідомили про смерть головного лікаря Луганської міської багатопрофільної лікарні № 4 Олексія Навроцького.
У нього виявили COVID-19.

Читайте також:
В ОРДЛО число хворих на COVID-19 суттєво зростає навіть за офіційними даними. Луганськ починає виходити з карантину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна