У Луганську від коронавірусу помер головлікар профільної лікарні

 

Головний лікар багатопрофільної лікарні Луганська №4 Олексій Навроцький помер від коронавірусу.

Про смерть лікаря повідомила 19 травня окупаційна адміністрація Луганська, передають сепаратистські ЗМІ.

Він перебував у реанімації з двосторонньою пневмонією та був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Навроцький – 1972 року народження.

Він отримав позитивний тест 1 травня, заразилися також дружина та дитина, але на той момент перебіг хвороби в них був безсимптомним.

За три дні, як повідомляли медпрацівники, Навроцького поклали до реанімації.

Раніше один із медиків розповідав, що головний лікар заходив у бокс із хворими в одній масці, коли між пацієнтами сталася конфліктна ситуація, і його покликали втрутитися.

Наприкінці березня лікарню №4, яку визначили профільною з лікування коронавірусної хвороби на підконтрольній російським гібридним силам частині Луганщини, інспектувало керівництво угруповання “ЛНР”: ватажок Леонід Пасічник та так звана “міністр охорони здоров’я” Наталя Пащенко.

ЗМІ, підконтрольні бойовикам, повідомляли, що заклад повністю готовий до прийому пацієнтів, показували склади з медикаментами і засобами дезінфекції, а Пасічник висловлював подяку Російській Федерації за допомогу.

“Усі палати обладнані сучасним обладнанням: апарат ШВЛ останнього покоління, маски, захисні костюми – є все і в повному обсязі, і значить наші медики готові до боротьби з будь-якою інфекцією”, – йшлося в сюжеті, який зняв підконтрольний бойовикам канал.

Як інформувала “Новинарня“, в ОРДЛО число хворих на COVID-19 суттєво зростає навіть за офіційними даними. Луганськ починає виходити з карантину.

Читайте також:
У “ДНР” вважають, що коронавірус придумала Америка, щоб зірвати святкування 75-річчя Перемоги в РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна