ВООЗ закликає Європу готуватися до другої хвилі COVID-19

 

Очільник Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я Ганс Клюге закликав країни континенту готуватися до нової хвилі пандемії коронавірусу.

Про це в четвер, 14 травня, поінформувало видання The Independent.

“Я дуже стурбований: восени у нас може бути друга хвиля захворювання на COVID-19 та ще одна – сезонного грипу й кору”, – заявив Клюге.

Він наголосив, що у зв’язку з імовірністю нової хвилі коронавірусу країнам Європи слід виявляти обережність у скасуванні карантинних заходів.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров’я заявили, що COVID-19 може стати однією із постійних хвороб людини, яка ніколи не зникне.

За словами виконавчого директора Програми ВООЗ з надзвичайних ситуацій у сфері охорони здоров’я Майка Раяна, навіть якщо буде знайдена вакцина, боротьба з цим вірусом потребуватиме “величезних зусиль”.

Читайте також:
Нота про тести: чому Україна досі не може налагодити виробництво своїх ПЛР-систем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна