Червоний Хрест відправив п’ять вантажівок гуманітарки в ОРДЛО

 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста відправив на окуповані території Донбасу 5 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою загальною вагою 84 тонни.

Про це в п’ятницю, 15 травня, повідомили в пресцентрі Державної прикордонної служби.

“15 травня прикордонники Донецького загону оформили та пропустили через лінію розмежування п’ять автомобілів із гуманітарною допомогою від Міжнародного Комітету Червоного Хреста”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, щоб допомогти цивільним громадянам, які проживають на тимчасово окупованій території України і безпосередньо постраждали від агресії РФ, представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста направили їм гуманітарний вантаж.

“Автомобілі з продуктовими наборами та розприскувачами, загальною вагою 84 тонни, прослідували за маршрутом Київ-Донецьк через КПВВ “Новотроїцьке”, – додається у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, раніше Червоний Хрест відправив 100 тонн гумдопомоги на окупований Донбас.

Читайте також:
Червоний Хрест не має повного доступу до полонених в ОРДЛО, – Фріш

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна