COVID-19 підтвердили в 17 прикордонників

 

У Держприкордонслужбі протягом доби виявили три нові позитивні тести на COVID-19. Загалом вже 17 прикордонників уражені COVID-19.

Про це в понеділок, 4 травня, повідомили в пресслужбі ДПСУ.

“Станом на 4 травня 17 представників Державної прикордонної служби України – військовослужбовців та працівників – мають лабораторно підтверджений діагноз COVID-19”, – йдеться у повідомленні.

Наразі під контролем медиків перебувають понад три сотні прикордонників, які контактували з хворими. Переважна більшість контактних осіб – перебувають на самоізоляції, решта ізольовані в підрозділах чи обсерваторах.

Загалом на сьогодні із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які хворіють на COVID-19, одужав один військовослужбовець.

У неділю, 3 травня, лабораторне підтвердження захворювання на COVID-19 отримали ще троє представників Державної прикордонної служби України в Одеській області.

“У підрозділах провели необхідну дезінфекцію приміщень та вжили всіх запобіжних заходів, зокрема, й щодо направлення на самоізоляцію під контролем лікарів відомства персоналу, який контактував з хворими”, – підкреслюють речники ДПСУ.

Як інформувала “Новинарня“, всередині квітня у Нацгвардії та ДПСУ виявили перші випадки COVID-19.

Читайте також:
Пасажиропотік на кордоні України побив історичний мінімум, – ДПСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна