У Нацгвардії та ДПСУ виявили перші випадки COVID-19

 

Серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України виявили перший випадок захворювання на коронавірус.

Про це в середу, 15 квітня, повідомляє пресслужба ДПСУ.

“Прикордонник одного з підрозділів в Закарпатській області ще декілька днів тому був госпіталізований до центральної районної лікарні з підвищеною температурою. Тоді лікарі діагностували у нього ГРЗ. Військовослужбовцю одразу провели і експрес-тест на коронавірусну інфекцію, який дав негативний результат. Після цього, під час перебування на лікуванні прикордоннику також провели ПЛР-тест. Результати, що надійшли підтверджують наявність у нього захворювання на COVID-19″, – йдеться у повідомленні.

Наразі стан військовослужбовця задовільний. Державна прикордонна служба України підтримує постійний зв’язок з лікарями для забезпечення військовослужбовця всім необхідним.

Зараз встановлюють всіх осіб, з ким прикордонник контактував. Також у підрозділі проведені заходи безпеки щодо недопущення поширення захворювання, зокрема, щодо самоізоляції та обсервації персоналу.

Також у Національній гвардії виявили перший випадок захворювання військового на COVID-19, йому надають всю необхідну медичну допомогу.

Мова йде про військового строкової служби харківської бригади оперативного призначення, інформує пресслужба НГУ.

9 квітня у чоловіка перед підготовкою до несення служби виявили високу температуру. Сьогодні стан військовослужбовця НГУ задовільний.

Як писала “Новинарня“, 15 квітня в Україні загалом зафіксовано 3764 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також:
У ВООЗ спрогнозували, коли очікувати вакцину від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна