Нардеп Холодов після розголосу повернувся з Кіпру

 

Народний депутат від “Слуги народу” Андрій Холодов після розголосу у ЗМІ повертається з Кіпру, втім скаржиться, що представники авіакомпанії SkyUp Airlines не хотіли його пускати на борт літака рейсу “Київ-Ларнака”.

Про це нардеп повідомив у фейсбуці в четвер, 30 квітня.

“Добрався до Києва. Спасибі всім за підтримку і розуміння. Інцидент з компанією SkyUP вичерпаний, мене пустили на борт, оскільки наразі я здоровий. І той факт, що я вже перехворів, знижує ймовірність повторного інфікування до нуля”, – написав Холодов у фейсбуці.

Холодов додав, що разом з ним на борту перебували ще приблизно 200 людей.

За його словами, у Києві він пройде “ще один раунд самоізоляції”.

Як інформувала “Новинарня“, журналісти встановили, що нардеп від “Слуги народу” Андрій Холодов вилетів на Кіпр перед припиненням регулярного пасажирського авіасполучення.

На Кіпрі у сім’ї Холодових є власний маєток біля узбережжя в місті Лімасол, в якому недавно була зареєстрована кіпрська фірма-власник сотень київських МАФів.

Від середини березня парламент п’ять разів збирався на позачергові засідання, аби прийняти термінові рішення, пов’язані зокрема із заходами щодо протидії поширенню коронавірусу.

Крім нещодавніх пленарних засідань, Холодов пропустив також і засідання свого комітету 30 березня, але брав участь в наступних засіданнях комітету в режимі онлайн.

Як інформувала “Новинарня“, наприкінці 2019 року НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо народного депутата від “Слуги народу”Андрія Холодова після публікації матеріалу “Слуга родинного бізнесу” у програмі журналістських розслідувань “Схеми: корупція в деталях”.

Журналісти встановили, що нардеп Холодов – автор скандальної законодавчої поправки, яка збурила великих виробників сигарет – пов’язаний з тютюновим бізнесом, а отже, лобіюючи у Верховній Раді правку, що збільшує заробітки для роздрібних торговців тютюном, відстоював свої інтереси.

Читайте також:
На карантині зачинений ресторан “слуги народу” Тищенка відвідують VIP-гості

У кандидата від “Слуги народу” Холодова виявили віллу у Відні й кумівство з Медведчуком

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна