На карантині зачинений ресторан “слуги народу” Тищенка відвідують VIP-гості

 

Столичний ресторан “Велюр”, що належить до мережі “Наша карта” народного депутата від “Слуги народу” Миколи Тищенка, продовжує приймати гостей, незважаючи на карантинні обмеження по всій країні.

Про це йшлося в  програмі “Наші гроші з Денисом Бігусом” в понеділок, 27 квітня.

Гостями закладу є депутати, колишні “регіонали” та бізнесмени.

Журналісти спостерігали за “Велюром” понад тиждень. Поки увесь ресторанний бізнес зачинений на карантин, ресторан народного депутата працює для VIP-гостей.

Серед відвідувачів зафіксували позафракційного депутата Антона Яценка, якого називали “хрещеним батьком тендерної мафії”, бізнес-партнера олігарха Ігоря Коломойського та помічника нардепа від “Слуги народу” Павла Куфтирєва, депутата і колишнього сценариста студії “Квартал 95” Олександра Кабанова, менеджер “Метінвесту” Ріната Ахметова Віталія Кисіля, а також першого заступника голови офісу президента та експродюсера “Квартал 95” Сергія Трофімова.

Також в ресторан потрапляли ще щонайменше з десяток людей. На спробу журналістів телефоном зарезервувати столик у закладі, їм відповіли відмовою.

Як інформувала “Новинарня“, прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що другий, третій або четвертий етапи зняття карантинних обмежень можуть початися одночасно. 

Читайте також:
Нардеп Тищенко знімав сторіс в інстаграм та пропустив голосування. ВІДЕО

“Ви хто така?”: нардеп Тищенко не відповів журналістці, чи читає закони. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна