Нардеп Тищенко знімав сторіс в інстаграм та пропустив голосування. ВІДЕО

 

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко не встиг проголосувати, бо записував сторіс.

Відео поширює в четвер, 6 лютого, “24 канал”.

“Ми працюємо. У нас сьогодні новий імідж. Ми хочемо, аби закони були проголосовані. А дехто проти, аби все було за законом. Сьогодні багато журналістів, глядачів. Загалом, “робота кипить”, – сказав Тищенко.

Нардеп вирішив розповісти підписникам у своєму Instagram, що саме відбувається в стінах парламенту і показати робочий процес.

Та розповідаючи підписникам про ситуацію в Раді, Тищенко не встиг проголосувати, тому що після запису відео він довго шукав картку для голосування.

Як інформувала “Новинарня“, 6 лютого, у Верховній Раді народні депутати влаштували масові бійки через можливе голосування за законопроєкт про ринок землі.

Найактивнішими противниками прийняття законопроєкту про обіг земель сільськогосподарського призначення є “Батьківщина” Юлії Тимошенко і партія ОПЗЖ.

О 16.00 Верховна Рада України при заблокованій президії почала розгляд у другому читанні проєкту закону №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі в Україні.

Нардепи планують обговорити всі чотири тисячі правок до закону про землю.

Після 20:00 вечірнє пленарне засідання Ради було закрито. Всього в документі 4018 правок. Протягом четверга, 6 лютого, парламентарі розглянули 184 правки.

Лідер партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко спрогнозував, що прийняття закону про землю може зайняти близько двох місяців.

Читайте також:
Нардеп Лубінець під час розгляду законопроєкту про ринок землі грає в шахи. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна