COVID-19 у війську: за добу виявили 9 нових випадків зараження

 

За добу 27 квітня в Збройних силах України зареєстрували дев’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі Командування медичних сил ЗСУ.

“На 7:00 28 квітня в Збройних силах України хворіє 53 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб, зафіксовано два летальні випадки”, – йдеться в повідомленні.

На ізоляції (самоізоляції) перебувають 367 особи. Кількість особового складу у якого закінчується ізоляція у найближчих три доби складає 149 особи.

Шість нових випадків зараження коронавірусом виявили у Харківській області.

На ранок, 28 квітня, гостру респіраторну хворобу COVID-19 зафіксували ще у трьох осіб. Ці військовослужбовці (Львівська область – одна особа, Тернопільська – дві особи) перебувають на самоізоляції, під наглядом медичної служби. Симптоми захворювання відсутні.

Нагадаємо, станом на ранок 28 квітня в Україні – 401 новий випадок інфікування коронавірусом за добу, 19 померлих.

Читайте також:
В Україну прямують понад 42 тис. захисних костюмів для медиків від Фонду Порошенка, – Бірюков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна