В Україну прямують понад 42 тис. захисних костюмів для медиків від Фонду Порошенка, – Бірюков

 

У понеділок, 27 квітня, в корейському Сеулі на борт літака завантажили понад 42 тисячі стерильних захисних костюмів, які доставлять для медпрацівників в Україну.

Засоби захисту для лікарів придбали “Рошен” та “Благодійний фонд Порошенка”, про це повідомив колишній радник п’ятого президента Петра Порошенка, політик і громадський діяч Юрій Бірюков у фейсбуці.

“Це реальний нереальний квест – знайти на світовому ринку партію наддефіцитного товару, купити його, знайти шлях транспортування, самостійно зафрахтувати судно, організувати завантаження, доставку і розвантаження. Цей квест успішно пройдений, літак із першою партією ще однієї допомоги країні вже в повітрі”, – написав він.

Бірюков також зауважив, що “риторичні питання про допомогу нашої держави у проходженні цього квесту ставити не будемо”.

Як інформувала “Новинарня“, раніше народна депутатка від “Європейської солідарності” Ірина Геращенко заявила, що “Благодійний фонд Порошенка” закупив ще 100 тисяч захисних костюмів у Південній Кореї, однак представники влади відмовилися посприяти у доставці цього вантажу до України.

Читайте також:
Бірюков назвав витрати Фонду Порошенка на боротьбу з коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна