У Слов’янську сталася велика пожежа в Центрі культури і довкілля. ВІДЕО

 

У місті Слов’янськ на Донеччині сталася пожежа в Центрі культури і довкілля (раніше – БК залізничників).

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників у неділю, 26 квітня, о 10:09, через дві години боротьба з вогнем ще тривала.

“26 квітня о 10:09 до «служби порятунку» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська». До місця події було направлено сили та засоби 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління [ДСНС Донецької області] за підвищеним номером виклику №2. По прибуттю до місця виклику було виявлено відкрите горіння всередині будівлі та покрівлі Центру культури”, – ідеться в повідомленні на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій Донеччини.

О 12:50 пожежу було локалізовано на площі 900 кв. метрів.

Для гасіння пожежі залучено 34 працівників ДержНС та вісім одиниць техніки.

Жертв та постраждалих немає, зазначили в ДСНС.

Фото: ДСНС

Як інформував “Діловий Слов’янськ“, із 2016 міська влада збиралися ремонтувати будівлю Центру культури. Тоді ремонт внутрішніх приміщень оцінили в 7-8 мільйонів гривень. Однак розробку проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту відклали, тендер був скасований через відсутність пропозицій.

Читайте також:
Пожежі в Чорнобильській зоні: за добу авіація ДСНС здійснила майже 80 скидів води

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна