У МЗС повідомили, як Україна відкриватиме кордони

 

Україна відновлюватиме пасажирський рух на своїх кордонах, кординуючи дії з державами-сусідами.

Про це заявив політдиректор МЗС Петро Бешта на відеосемінарі Експертної Ради зовнішньої політики “Українська призма”, повідомляє “Європейська правда” в п’ятницю, 24 квітня.

Як зазначив дипломат, Україна керуватиметься під час ухвалення рішень про пом’якшення обмежень на кордонах двома аспектами.

“Перше – це загальний план українського уряду стосовно пом’якшення (обмежувальних) заходів на території України. Також до уваги візьмуть аналогічні заходи, яких вживають наші партнери на  спільних кордонах. Це все повинно бути скоординовано”, – сказав Бешта.

Як інфомувала “Новинарня“, Україна обмежила пасажирське міжнародне сполучення з 17 березня через спалах коронавірусу й повністю закрила свої кордони з 28 березня.

Читайте також:
У Києві суд відкрив провадження за позовом проти закриття кордонів на час карантину

Пасажиропотік на кордоні України побив історичний мінімум, – ДПСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна