У Держмитслужбі провели обшуки через нову символіку

 

У Державній митній службі заявили про обшуки, проведені Службою безпеки України та Державним бюро розслідувань.

Про це в четвер, 23 квітня, повідомили у пресслужбі ДМС.

“Сьогодні в Держмитслужбі відбулися обшуки – представники СБУ та ДБР зацікавилися гербом митниці”, – йдеться у повідомленні.

“Ми переконані, що обшуки в митниці відбулись за надуманою політично мотивованою справою. Утім надамо повне сприяння правоохоронним органам щодо їхнього розслідування цієї суспільно важливої справи, продовжуємо працювати”, – додали у відомстві.

Згідно з інформацією, у січні 2019 року Держмитслужба закупила послуги з розробки символіки та концепції нової форми для митниці майже на 30 тис. грн.

“ТОВ “Геральдична палата “Олекса Руденко і Компаньйони” розробило нову концепцію емблеми, прапора, форми та інших елементів геральдики для Державної митної служби. Є всі документи, які підтверджують виконання робіт підрядником у повному обсязі”, – зазначили у митниці.

Потім 25 лютого проєкт нових геральдичних знаків було надіслано на погодження до Міністерства фінансів, після чого його має затвердити комісія з геральдики та президент країни своїм указом.

“Сьогодні правоохоронці вилучили копії документів щодо виконання наведених послуг”, – пояснили митники.

Читайте також:
“Фіскальні органи – це не скарбничка”: Нефьодов відреагував на критику від Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна