Поліція затримала чоловіків на скутерах, яких бачили на підпалі заплави в Ірпені

 

Поліція затримала двох молодиків, яких зняли на відео в районі підпалу трави на березі річки Ірпінь.

Про це в суботу, 18 квітня, повідомилиповідомили в пресслужбі Нацполіції.

За інформацією відомства, співробітники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно встановили осіб, які були зафіксовані на відео. Двох порушників доставили у відділ поліції, де з ними працюють слідчі.

“Це 28- і 29-річний жителі Ірпеня. Поліцейські вилучили їхні транспортні засоби – моторолери, на яких вони пересувалися. Вирішується питання про оголошення підозри молодим людям”, – сказано в повідомленні ГУ НП.

Затриманим загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ст.245 (Знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу) КК України – штраф від 5,4 до 9 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на той же термін.

Вирішується питання про оголошення підозри.

Читайте також:
Поліція шукає двох чоловіків на мопедах, які навмисно підпалили сухостій під Ірпенем. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна