“У мене лише позитивні емоції”: Зеленський прокоментував процес обміну на Донбасі

 

Президент Володимир Зеленський привітав передвеликодній обмін полоненими, який розпочався вранці у четвер, 16 квітня, між Україною та підконтрольними РФ бойовиками.

Він також пообіцяв боротися, аби усі полонені українці повернулися на Батьківщину, інформує “24 канал”.

Обмін полоненими глава держави прокоментував під час поїздки на Закарпаття. Коли він почав говорити про обмін, то зняв захисну маску, пояснивши свій вчинок тим, що хоче, “аби люди бачили емоції”.

“У мене, як і в звичайної людини, тільки позитивні емоції. Я радію щоразу, коли ми повертаємо і наших військових, і героїв, і політв’язнів, і звичайних громадян. Для нас звичайні громадяни – такі ж самі герої, тому що вони були за ґратами, захищали Україну, наш суверенітет і територіальну цілісність”, – сказав Зеленський.

“Ми будемо боротися, доки кожен українець не повернеться додому”, – запевнив президент.

Як повідомляла “Новинарня“, вранці у четвер, 16 квітня, розпочався черговий етап взаємного звільнення утримуваних осіб, в межах якого на підконтрольну уряду територію будуть повернуті 19 громадян України, які незаконно утримувалися в ОРДЛО.

Попередній обмін утримуваними особами відбувся 29 грудня 2019 року на КПВВ “Майорське” в Донецькій області у форматі 76 на 123. Сепаратисти передали Україні 76 осіб – 12 військових і 64 цивільних.

Читайте також:
Єрмак: Переговори про визволення українців із окупованого Криму і РФ тривають

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна