Степанов: Працівники швидких отримають потрійний оклад

 

Медичні працівники швидкої допомоги включені до переліку медичних спеціальностей, яким буде збільшено оклади втричі: фельдшери та водії швидкої, так само, як і лікарі, отримають надбавки.

Про це в четвер, 2 квітня, повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

“У списку спеціальностей є зокрема і всі посади “екстренки” – в пункті про лікарів інших спеціальностей, що зайняті лікуванням лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Однак виникло непорозуміння – мені надійшло чимало повідомлень, нібито ані фельдшерів, ані водіїв швидкої там немає, бо ж не прописано окремо. Ця інформація не відповідає дійсності”, – сказав Степанов.

Він додав, що весь цей перелік спеціальностей є, але щоб уникнути непорозумінь, до наказу внесуть коригування та пропишуть це окремо. Інформація з‘явиться протягом дня на сайті МОЗ. Там будуть перераховані всі категорії.

Читайте також:
В Україні зафіксували понад 800 випадків інфікування COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна