Зеленський розповів, коли відбудеться позачергове засідання Ради

 

Позачергове засідання Верховної Ради України планується на понеділок, 30 березня.

Про це під час брифінгу увечері в п’ятницю, 27 березня, заявив президент України Володимир Зеленський після засідання партії “Слуга народу”.

“Ми плануємо, щоб позачергове засідання Верховної Ради України відбулося саме в понеділок. Тому що пріоритетні речі – це підготовка ще деяких законопроєктів з боротьби через поширення коронавірусної хвороби і через це зміни до бюджету. Я думаю, що в деталях може розповісти вам прем’єр-міністр. Але там треба дуже ретельно і детально пропрацювати, щоб нікого не образити, щоб не зупинити економіку через якісь інші скорочення. І обов’язково щоб не постраждали наші звичайні люди – ні вчителі, ні медики, будь-які наші держслужбовці. І тому декілька буде законопроєтів, і це не останні законопроєкти, пов’язані з підтримкою економіки України і стабілізацією”, – цитує Зеленського канал “Прямий”.

Як інформувала “Новинарня“, у Раді з’явився текст законопроєкту щодо забезпечення лікування COVID-19.

Читайте також:
Позачергову сесію Ради готуються проводити під відкритим небом. ФОТО

Уряд пропонує урізати держбюджет-2020 на мільярди гривень: у кого скільки відберуть

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.