Позачергову сесію Ради готуються проводити під відкритим небом. ФОТО

.

Позачергове засідання Верховної Ради України відбудеться у дворику ВР – там вже розставляють стільці.

Світлиною з підготовки в четвер, 26 березня, поділилася народна депутатка Яна Зінкевич. 

“Ось так Верховна Рада готується до позачергової сесії. Приклад взято з Дніпровської міської ради, і має шанс на життя. Але як у дворику розмістити 400 людей поки не зрозуміло. Я думаю знатимемо рішення по цьому питанню завтра”, – написала у фейсбуці Яна Зінкевич.

Напередодні, в середу, 25 березня, сесію просто неба влаштували у Дніпрі через загрозу поширення коронавірусу.

Поки не відомо, коли та за яких умов відбуватиметься позачергове засідання. Попереднього, йдеться про суботу, 28 березня.

Голова ВР Дмитро Разумков під час спілкування із журналістами не виключив, що народні обранці можуть зібратися на стадіоні, але наголосив, що є декілька варіантів.

“Ми проговорювали з головами фракцій і груп – це може бути і зала Верховної Ради, але ми забезпечимо засобами особистого захисту народних депутатів, а можливо це буде відбуватися в інших умовах… Ми напрацьовуємо декілька варіантів розвитку подій”.

Читайте також:
ТКГ через коронавірус проведе переговори у відеоформаті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна