З 22 березня буде закрито рух через лінію розмежування з ОРДЛО

 

Опівночі 22 березня буде тимчасово припинено рух через лінію розмежування з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“З метою ефективної протидії та недопущення занесення на підконтрольну уряду України територію коронавірусної інфекції з 00:00 22 березня 2020 року припиняється пропуск через лінію розмежування осіб та транспортних засобів”, – йдеться у повідомленні.

При цьому представників моніторингових місій ОБСЄ, ООН, Міжнародного комітету Червоного Хреста пропускатимуть за раніше встановленим порядком.

Як зазначають у пресцентрі, у виняткових випадках, за наявності критично важливих життєвих обставин та відповідних документів, які це підтверджують, особі може бути наданий дозвіл на перетин лінії розмежування.

“Просимо врахувати дану інформацію під час планування своїх поїздок”, – звертається штаб до громадян.

Раніше про те, що закривають в’їзд на тимчасово окуповану територію з боку України “з метою запобігання поширення коронавірусу”, заявили бойовики ОРДО та ОРЛО.

Згідно з розпорядженням так званого голови “ДНР” Дениса Пушиліна, пропуск громадян на територію ОРДО через пункти контролю на лінії розмежування закрито з 00:00 суботи, 21 березня.

Аналогічний “указ” видав і ватажок “ЛНР” Леонід Пасічник, заборонивши в’їзд в ОРЛО через КПВВ на лінії розмежування з 00.00 понеділка, 23 березня.

При цьому керівництво обох самопроголошених “республік” заявляє, нібито на території ОРДО та ОРЛО не виявлено жодного випадку інфікування коронавірусом.

Читайте також:
КПВВ “Станиця Луганська” закривається на два тижні через коронавірус

“Заборона перетину КПВВ загрожує життю та здоров’ю українців”, – заява профільних ГО

Коронавірус дістався окупованого Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна