Над окупованою Луганщиною розкидали українські патріотичні листівки. ФОТО

 

Над тимчасово окупованою Росією територією Луганської області у вівторок, 10 березня, розкидали інформаційні листівки українською та російською мовами зі зверненнями до місцевого населення.

Про це інформує сайт 6262.com.ua.

“На територію тимчасово окупованих міст укотре відправили листівки зі зверненням до українців в окупації про те, що український народ і держава ні на хвилину не забувають про своїх співгромадян, з 2014 року відірваних нинішньою путінською Росією від нашої спільної української Батьківщини”, – йдеться у повідомленні.

Фото: 6262.com.ua

Уже чотири роки поспіль активісти, волонтери, військові й просто небайдужі люди проводять акції, якими нагадують українцям в окупації, про те, що про них пам’ятають і роблять усе можливе, щоби знову бути єдиними в складі України.

“Над містом Слов’яносербськ за допомогою безпілотників скинули понад 10 тисяч інформаційних листівок. Картинки супроводжувалися написами українською та російською мовами: “Добро пожаловать, ты дома!”, “Вместе нам лучше”, “Ласкаво просимо, ти вдома!”, “Береги себя… жду! Возвращайся скорее домой!”, “Вместе восстановим”, “Бережи себе… чекаю! Повертайся скоріш додому!”, – йдеться у повідомленні.

Фото: 6262.com.ua

За допомогою листівок активісти демонструють людям в окупації зв’язок передають і меседж, що Україна не залишила їх наодинці з російським окупантом.

За даними видання, окупаційна влада агресивно реагує на подібні акції, в тому числі організовує вилучення листівок у населення.

Як інформувала “Новинарня“, минулоріч в окупованому Донецьку невідомі розповсюдили листівки, на яких нібито ватажок бойовиків “ДНР” Денис Пушилін вітає містян з тим, що вони прожили ще один день.

Читайте також:
У центрі окупованої Горлівки дрон розкидав вітальні листівки до Дня Незалежності. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна