“Грошей нема, але ви тримайтеся”. В окупованому Донецьку розкидали листівки “від Пушиліна”. ФОТО

 

В окупованому Донецьку у середу, 16 січня, невідомі розповсюдили листівки, на яких нібито ватажок бойовиків “ДНР” Денис Пушилін вітає містян з тим, що вони прожили ще один день.

Про такий “креатив” донеччани повідомили в забороненій в Україні соцмережі “ВКонтакте”, пише фонд “Повернись живим” на своїй сторінці у Facebook.

“Ранок, 16 січня, Донецьк, Куйбишівський район, розкидано безліч листівок із запізнілим привітанням від “голови республіки” з тим, що прожили ще один день. Тамара Іванівна з другого під’їзду дуже зраділа такому привітанню”, — цитують слова очевидця aкції.

До слова, фраза “Грошей нема, але ви тримайтеся” належить російському прем’єр-міністру Дмитру Мєдведєву. Ці слова він сказав пенсіонерам в окупованому Криму у травні 2016 року, коли ті поскаржилися на розмір пенсії.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно у декількох містах окупованого Донбасу на адмінбудівлях, зупинках, магазинах знову з’явилися проукраїнські листівки.

Читайте також:
“Інавгурація” Пушиліна: кадети, “конституція”, гості з Криму і курс на єднання з РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна