Бойовики на Донбасі знову підбили ПТУРом вантажівку ЗСУ: є загиблий і поранені

 

У неділю, 8 березня, російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажівку одного з підрозділів Об’єднаних сил, яка рухалася до позицій українських військовослужбовців.
Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення та один – бойове ураження.

Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Як випливає з тексту зведення, обстріл стався в районі селища Опитне Ясинуватського району (на захід від Київського району Донецька, між Пісками й Авдіївкою).

Мапа місцевості

Крім того, з початку доби під час ворожих обстрілів українських позицій ще три наших захисники отримали поранення.

“Підрозділи Об’єднаних сил прицільними вогневими ударами дали адекватну відповідь противнику. Втрати ворога уточнюються”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що з початку доби 8 березня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”:
двічі неподалік Опитного – з 82-мм мінометів – 15 мін, 15 пострілів зі станкових протитанкових гранатометів, а також 2 постріли з протитанкового ракетного комплексу;
поблизу Авдіївки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Один обстріл противник здійснив у районі оперативно-тактичного угруповання “Північ”: поруч з населеним пунктом Хутір Вільний – з гранатометів різних систем.

Як інформувала “Новинарня“, в попередні десять днів ворог двічі вчиняв обстріли з ПТРК: у районі Нижньотеплого на Луганщині (від влучання у вантажівку один воїн загинув, четверо – поранені) та біля КПВВ “Мар’їнка”, де два воїни були поранені.

Читайте також:
Під Кримським загинув офіцер 93 омбр Дмитро Фірсов. Це був другий його підрив на БМП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна