Зеленський очікує проведення нормандського саміту наприкінці квітня, обміну полоненими – в березні

 

Президент України Володимир Зеленський повідомив про плани проведення обміну утримуваними особами у березні поточного року та зустрічі глав держав “нормандської четвірки”  наприкінці квітня.

Про це він заявив у четвер, 5 березня, відповідаючи на запитання журналістів під час робочого візиту в Полтаву.

“Зараз зустріч (Тристоронньої контактної групи – Н.) буде 11-го числа в Мінську. Ми працюємо над тим, щоб у нас був обмін у березні. Ми працюємо над тим, щоб у нас була зустріч наприкінці квітня. Я думаю, що все це відбудеться. Ми над цим серйозно працюємо”, – цитує президента “Інтерфакс”.

“У цьому питанні – в питаннях обміну і в питаннях таких важливих зустрічей, – мені здається, що у нас з вами є повна довіра, тому що ми, як мені здається, це показали неодноразово, що ми забираємо наших людей. Тобто у нас сильна команда, яка працює постійно саме над верифікацією людей, які перебувають і на тимчасово окупованих територіях, і в Росії. Буде результат”, – додав Зеленський.

Як писала “Новинарня“, 9 грудня 2019 року у Парижі відбулася зустріч лідерів країн “нормандського формату”.

Читайте також:
Рада закріпить “формулу Штайнмаєра” в законодавстві до “нормандського саміту”, – Разумков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна