Уряд провалив роз’яснювальну кампанію щодо платіжок за газ, – Зеленський

 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд провалив комунікацію з місцевою владою.

Як повідомляє “Новинарня“, про це глава держави зазначив у середу, 4 березня, на позачерговому засіданні парламенту.

“Комунальні платежі… Ми дійсно підписали контракт на транзит газу. Ми зустріли зиму з рекордними запасами у сховищах. Знизили ціни на газ для нашого населення. Сьогодні вона на 35% нижча, ніж у минулому році і найнижча за останні чотири роки, але люди заплутались через хаос з платіжками у січні й у лютому. Комусь нарахували абонплату за доставку газу на кілька місяців вперед, десь взагалі прорахували тим, хто газом не користується. Я гадаю, що уряд провалив роз’яснювальну кампанію, комунікацію і роботу з місцевою владою, щоби люди дійсно відчули зменшення платіжки за тепло”, – сказав Зеленський.

Також Зеленський зауважив, що платіжки за газ – не єдине, що потрібно зменшувати.

Нагадаємо, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель раніше повідомив, що розділення платіжок за споживання і транспортування газу є вимогою розділення діяльності, таким чином влада контролює і регулює тарифи на природні монополії.

Читайте також:
“Тепер Зеленський продасть Авакова?” Реакція соцмереж на “собак Брагаря”: 50 КРАЩИХ МЕМІВ

Відео мешканця райцентру про подвійні платіжки за газ набрало 6 млн переглядів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна