Внаслідок ворожого обстрілу на Донбасі загинув боєць ЗСУ, ще один – поранений

 

У четвер, 27 лютого, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один отримав поранення. 

Про це передає “Новинарня” з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Упродовж поточної доби, станом на 18:00, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв наші позиції із забороненого Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил, а саме:

  • поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
  • поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив 6 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) противник здійснив три обстріли позицій ЗСУ, а саме:

  • двічі неподалік Новотошківського – зі 120-мм мінометів противник випустив по захисниках України 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
  • поруч з Оріховим – з міномета калібру 120 мм – 3 міни.

Як інформувала “Новинарня“, 26 лютого на Донбасі загинув боєць 58 омбр Дмитро Гринь.

Читайте також:

5 років Дебальцевого: імена всіх загиблих українців

11 загиблих героїв січня: ОБЛИЧЧЯ, ІСТОРІЇ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна