Укрпошта відновила поставки до Китаю

 

З 26 лютого відновлюється приймання усіх видів експортних відправлень до Китаю, імпортні відправлення з Китаю продовжують доставлятися до України.

Про це повідомляє “Новинарня” із посиланням на пресслужбу “Укрпошти”.

“Із 26 лютого відновлюється приймання усіх видів експортних відправлень до Китаю. Це стало можливим  завдяки допомозі Посольства Китайської Народної Республіки в Україні. Нині жодних заборон з боку Національної пошти Китаю щодо прийому посилок немає”, – йдеться у повідомленні.

Імпортні відправлення з Китаю продовжують доставлятися до України. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, що здійснюють доставку до України, не мають жодних заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивіз пошти з території Китаю.

Через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені.

Також у пресслужбі додали, що Всесвітня організація охорони здоров’я через спалах коронавірусу в Китаї наразі не вводить ніяких заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано.

Читайте також:
Коронавірус в Європі: в Італії вже 11 померлих, перші випадки зафіксовано в інших країнах

Опір коронавірусу для “чайників”: що треба знати, щоб не панікувати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна