Штаб ООС заявляє про загострення біля Станиці Луганської

 

Близько опівночі 24 лютого ситуація на лінії зіткнення на Луганському напрямку загострилася.

Про це в понеділок, 24 лютого, повідомили у пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

“Перед обстрілом наших позицій, російські окупанти з метою дискредитації підрозділів Об’єднаних сил вдалися до збройних провокацій та нанесли вогневі удари по своїх позиціях, які розташовані поблизу житлових будинків окупованого населеного пункту Веселеньке”, – зазначили у штабі.

Бойовики обстріляли позиції українських військових із забороненого Мінськими угодами озброєння, зокрема, ствольної артилерії калібру 122 міліметри. Випустили 20 снарядів по українських бійцях поблизу Кіндрашівської Нової.

“Об’єднані сили ніколи не вели, не ведуть і не вестимуть вогонь по будинках мирних жителів. Ці злочинні дії є характерними лише для російських окупаційних військ”, — наголошують у штабі.

“Знаючи, що противник традиційно активізується та здійснює обстріли напередодні або під час певних дат, українські захисники були готові до того, що ворог розпочне «своє святкування» саме 23 лютого”, — додали речники ОС.

Українські військовослужбовці продовжують виконувати бойові завдання в посиленому режимі.

Читайте також:
Доба ООС: 11 обстрілів, міномети біля Новомихайлівки, Кримського і Новолуганського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.