“Заступниці міністра” з “ЛНР” прокуратура повідомила про підозру

 

Посадовиці незаконно утвореної окупаційної адміністрації Росії в Луганській області – “ради міністрів ЛНР” – повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Про це в п’ятницю, 14 лютого, йдеться у повідомленні пресслужби прокуратури Луганської області

За даними слідства, мешканка Луганська з січня 2016 року і дотепер обіймає посаду так званого “заступника міністра сільського господарства” окупаційної адміністрації.

“У складі псевдоміністерства жінка забезпечує роботу незаконно утвореного органу, реалізацію політики у сфері сільського господарства, ухвалення нормативно-правових актів, таким чином сприяючи злочинному плану організаторів змінити межі території та державного кордону України”, – йдеться у повідомленні.

Сєверодонецький міський суд Луганської області задовольнив клопотання прокуратури щодо затримання підозрюваної з метою приводу до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу.

Наразі зазначену особу оголошено у розшук.

Читайте також:
Апеляційний суд скасував виправдальний вирок для екс-“міністра ЛНР” Баранова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна