Єрмак прокоментував розслідування “Схем” про Зеленського і Патрушева

 

Голова офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував оприлюднену журналістами програми “Схеми” інформацію про те, що президент Володимир Зеленський нібито повернувся з Оману тим же літаком, яким у цю країну прилетів секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев.

Як передає “Новинарня“, Єрмак у п’ятницю, 14 лютого, написав про це у фейсбуці.

“Чи можна назвати сюжет “Схем” “Радіо Свобода” таким, що підкріплений фактами, і є об’єктивним? На жаль, ні. Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось, окрім фрази “за свідченням наших джерел”?” – написав Єрмак.

“Основна проблема сюжету “Схем” у тому, що коментувати там нічого. Це все – неправда від початку і до кінця, і немає жодного об’єктивного твердження, яке могло б стати реальним, ґрунтовним предметом для обговорення”, – вважає голова ОПУ.

Він запевнив, що офіс президента готовий спілкуватися із журналістами і відповідати на будь-які запитання.

“Але хотілося би відповідати на питання, які базуються на фактах, а не припущеннях”, – підсумував Єрмак.

Як писала “Новинарня, у четвер, 13 лютого, програма “Схеми” повідомила, що секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев прибув в Оман того ж дня, коли звідти вилетів президент України Володимир Зеленський.
За даними журналістів “Схем”, Зеленський скористався для повернення в Україну тим самим літаком, на якому Патрушев прибув до Оману з Москви.

Читайте також:
ДУС не платило за поїздку Зеленського в Оман

“Оманливий” візит: соцмережі відреагували на Зеленського на курорті десятками фотожаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна