“Оманливий” візит: соцмережі відреагували на Зеленського на курорті десятками фотожаб

 

Соцмережі в Україні бурхливо відреагували на поїздку президента Володимира Зеленського на відпочинок в Оман (султанат на Аравійському півострові), яка почалася без попередження – одразу з Буковеля – і супроводжується невдалими спробами пресслужби Банкової надати цьому візиту “офіційного” значення.
Зокрема, ОП заявляє, нібито Зеленський проводить на курорті “зустрічі на найвищому рівні”.

Експерт-міжнародник, редактор “Європейської правди” Сергій Сидоренко називає дії офісу президента “трешем, вищим за всі очікування”.

“Зустрічі “на найвищому рівні”? Той хто порадив таке написати на сторінці ОПУ, підлягає звільненню. Негайно. “Атласом у подарунок” тут вже не обійтися.
Про хворого султана, тобто єдиного партнера для зустрічей на найвищому рівні (бо він також є головою урядую), бачу, вже всі написали. А як хто не бачив – почитайте. Там якраз у всіх є налаштованість із Зе зустрічатися!
Багаторазова брехня ОПУ журналістам вчить лише тому що вона нічому не вчить. Хоча це – базис кризових комунікацій”, – наголошує журналіст.

Сидоренко вказує на те, що важкохворий султан є офіційним керівником МЗС та міноборони Оману, “хоча ці посади вже є не найвищим рівнем”. І тим більше таким рівнем не є в.о. міністра Юсуф бін Аляві бін Абдалла, про зустріч із яким прозвітував офіс президента.

Коментатори в ФБ вказують, що перші особи держави не їздять за кордон зустрічатися з в.о. міністрів.

Також користувачі наробили десятки фотожаб та інших жартівливих дописів з приводу “оманливого” візиту Зеленського:

Нагадаємо, 5 січня одне з проросійських видань поінформувало, що президент Зеленський прибув на відпочинок в Оман та разом із сім’єю перебуває в п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel на узбережжі Оманської затоки недалеко від столиці країни, міста Маскат. Вартість проживання в президентському люксі цього готелю сягає 4000 євро за добу. Оприлюднено фото з готелю.
Керівник президентської охорони Максим Донець нібито прибув в Оман, щоб підготуватися до приїзду Зеленського.

В ОП натомість заявили, що Володимир Зеленський із родиною справді перебуває в Омані, куди він прибув рейсовим літаком, водночас він використає цей візит для “проведення зустрічей на найвищому рівні”.

Читайте також:
Суд надав ДБР доступ до комунікації “Схем” щодо мальдівського вояжу Порошенка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна