СБУ анонсує масштабне антитерористичне навчання на Київщині

 

Протягом 17-21 лютого Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ у місті Києві та Київській області анонсує масштабне антитерористичне навчання у Білій Церкві та прилеглих районах Київської області.

Про це в середу, 12 лютого, інформує офіційний сайт Білоцерківської РДА з посилання на пресгрупу УСБУ у Києві та Київській області.

Зазначається, що у заходах візьмуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних Сил України та органів державної влади.

“Служба безпеки України закликає мешканців Київщини під час проведення навчань зберігати спокій у зв’язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецпризначенців та військових, і з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей”, – йдеться у повідомленні.

Також спецслужба нагадує про потребу дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу.

Навчання проходитимуть у межах чинного законодавства.

Як інформувала “Новинарня“, в Івано-Франківську СБУ тимчасово запровадила особливий режим через навчання.

Читайте також:
Прикордонники разом з СБУ провели антитерористичні навчання на адмінмежі з окупованим Кримом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.