“Слуга народу” Беленюк прокоментував відео Ломаченка про “ввічливих людей”

 

Український спортсмен і народний депутат Жан Беленюк порадив боксерам Василю Ломаченку і Олександру Усику не вплутуватись у політичні справи, і залишатись улюбленцями всієї країни.

Про це у четвер, 13 лютого, передає “Новинарня” з посиланням на youtube-канал “Вацко Live”.

“Я вважаю, що Вася Ломаченко – унікальна людина і боксер, він улюбленець всіх українців. До останнього часу був точно. Це та людина, як і Усик, який у день своїх боїв – об’єднує всю Україну від Заходу і до Сходу. Їм не потрібно вплутуватися в такі речі. Просто несіть славу Україні, виступайте, показуйте хороші результати, а все інше потрібно відкидати на другий план. Спроби комусь щось донести зачеплять ту чи іншу сторону. Просто будьте улюбленцям”, – наголосив Беленюк.

Жан Беленюк є дворазовим чемпіоном світу з греко-римської боротьби і народним депутатом від “Слуги народу”. Спортсмен поєднує виступи з політичною кар’єрою.

Як інформувала “Новинарня“, 9 січня Ломаченко виклав у Instagram відео із російськими спецпризначенцями про “силу православного духу”. Після скандалу з роликом, боксер не видалив відео зі своєї сторінки.

Опісля чемпіон світу з кікбоксингу Павло Журавльов вимагав від боксера Василя Ломаченка пояснити свою позицію через скандальне відео.

Читайте також:
Ветеран АТО Остальцев розкритикував Усика, боксер відповів брутальним віршем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна