Кікбоксер Журавльов вимагає у Ломаченка пояснень щодо відео про “ввічливих людей”

 

Чемпіон світу з кікбоксингу Павло Журавльов вимагає від боксера Василя Ломаченка пояснити свою позицію через скандальне відео з російськими спецпризначенцями.

Як передає “Новинарня” у понеділок, 10 лютого, про це Журавльов заявив на своєму каналі у YouTube.

Чемпіон світу з кікбоксингу й тайського боксу серед професіоналів відреагував на скандал навколо Василя Ломаченка, який у січні опублікував у Instagram відео з російськими військовими.

“На підставі одного ролика, походження якого поки незрозуміле, робити передчасні висновки я би не став. Моя особиста думка – Василь був більше захоплений текстом, і не додивився відео до кінця. І ось цей напис “Спасибі ввічливим людям”, ми в Україні останні 6 років вже знаємо, хто ці “ввічливі люди”, може, він просто не бачив”, – припустив Журавльов.

Водночас, він закликав Ломаченка пояснити свою позицію та розповісти, як він ставиться до “ввічливих людей”.

“Триколор на формі військових можна було і не побачити. Але найкращим варіантом буде коментар самого Василя про те, як він ставиться до “ввічливих людей”, і чи варто їм говорити “спасибі”. Хотів би побачити дохідливе пояснення Василя, не у віршах. Щоб ті, хто хвилюється, – перестали хвилюватися, а ті, хто радіють, – перестали або продовжили радіти”, – сказав Журавльов.

Як писала “Новинарня“, 9 січня Ломаченко виклав у Instagram відео із російськими спецпризначенцями про “силу православного духу”. Після скандалу з роликом, боксер не видалив відео зі своєї сторінки.

Читайте також:
Ветеран АТО Остальцев розкритикував Усика, боксер відповів брутальним віршем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна