“Знаємо його як архітектора капітуляційних планів”: РОК виступив із заявою щодо призначення Єрмака

 

Рух опору капітуляції виступив із заявою щодо зміни керівника офісу президента України, у якій наголосив, що стежитиме за ймовірною “капітуляційною” риторикою нового очільника ОПУ Андрія Єрмака.

Заява, яку озвучили активісти у вівторок, 11 лютого, є в розпорядженні “Новинарні“.

“Рух опору капітуляції від своїх перших публічних акцій вимагав відставки Андрія Богдана з посади керівника офісу президента України. Цього ми вимагали з багатьох причин, в тому числі і через те, що він однозначно підпадав під дію Закону про очищення влади…”, – йдеться у заяві.

Активісти зазначають, що вони й досі не змінили свого ставлення до вже екскерівника ОПУ та констатують, що “відставка Андрія Богдана – однозначний позитив”.

“З іншої сторони, нас дуже непокоїть посилення російського впливу на Зеленського, яке може відбутися через Андрія Єрмака. Незважаючи на “відбілювальні” інтерв’ю та заяви останніх днів, ми знаємо його як архітектора капітуляційних планів чинної владної команди, які не були втілені завдяки активній громадянській позиції, в тому числі – і нашого Руху”, – акцентують у РОК.

У РОК вважають, що український народ не підтримує мир на умовах капітуляції, і “хто б в офісі президента України не був провідником саме такої стратегії – він програє”.

Активісти вважають, що після призначення Єрмака в ОП, “ризики для української державності підвищилися”.

“Рух опору капітуляції діятиме адекватно цій ситуації. І наближення чергової Нормандії, під яку, можливо, і зробили цю “рокировку”, мобілізує всі державницькі сили і, як і в грудні, ми зробимо все можливе, щоб Україна не капітулювала на дипломатичному фронті”, – резюмують активісти.

Як інформувала “Новинарня“, 11 лютого керівник офісу президента України Андрій Богдан подав у відставку. На його місце Зеленський призначив Андрія Єрмака.

Читайте також:
Новий голова ОП Єрмак тісно пов’язаний бізнес-схемами із владною верхівкою РФ, – “Схеми”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна