УІНП передав “замполітам” ЗСУ понад 1500 книжок виховного спрямування

 

Український інститут національної пам’яті передав чергову партію з 17 видів друкованих видань у кількості більше 1500 примірників офіцерам Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України.

Як передає “Новинарня“, про це в неділю, 9 лютого, повідомила пресслужба Міноборони.

Зазначається, що книжки передано в ЗСУ “для популяризації та поглиблення знань про традиції духовно-культурної самобутності українського народу, української мови, героїки боротьби за незалежність, територіальну цілісність України”.

Надалі книжки використовуватимуть фахівці ГУ МПЗ “для забезпечення військовослужбовців ЗС України прикладними інформаційними і методичними матеріалами під час роботи з особовим складом в умовах ведення бойових дій”.

“Отримані книги підсилять знання особовим складом стану воєнно-політичної, суспільно-політичної та бойової обстановки в районах виконання завдань за призначенням та розуміння факторів та чинників, які використовує російський ворог для здійснення негативного інформаційно-психологічного впливу”, – повідомила в армії, висловивши подяку колективу УІНП за активну підтримку українського війська.

Читайте також:
Начальник ГУ МПЗ ЗСУ генерал Олег Грунтковський: Набір армійського психолога включає шоколадку, цигарки, гарячий чай

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна