Замість Ананченка: новим “прем’єром “ДНР” став громадянин Росії Пашков

 

В ОРДО зник з інформаційного поля старий “прем’єр-міністр” так званої “ДНР” Олександр Ананченко, тепер його обов’язки виконує Володимир Пашков – громадянин Росії та топ-менеджер компанії, пов’язаної з українським олігархом-утікачем Сергієм Курченком.

Про це повідомляє “Новинарня” із посиланням на сайт “Новости Донбасса”.

Так, ще 23 січня Ананченко провів засідання “уряду”, але вже 5 лютого пресслужба так званого “глави “ДНР” Дениса Пушиліна повідомила про нараду щодо протидії корупції, в якій взяв участь “виконувач обов’язків прем’єра” Володимир Пашков. До цього він був “заступником” Ананченка.

Громадянин Росії Пашков – директор компанії “Внешторгсервис”, яка володіє низкою підприємств на окупованому Донбасі, її пов’язують з олігархом Курченком. До роботи у цій фірмі Пашков був віцегубернатором Іркутської області Росії.

У 2017 році СБУ звинуватила його у фінансуванні бойовиків у ОРДЛО.

Як писала “Новинарня“, українську мову на окупованих територіях хочуть позбавити статусу державної.

Читайте також:
У Калмикії – новий мітинг з вимогою відставки колишнього ватажка “ДНР” з посади мера

Дорогою Путіна й Лукашенка: ватажок “ДНР” Пушилін виграв кубок “республіки” з бадмінтону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна