Дорогою Путіна й Лукашенка: ватажок “ДНР” Пушилін виграв кубок “республіки” з бадмінтону

 

Ватажок сепаратистів Донецька Денис Пушилін взяв участь у змаганнях з бадмінтону на “Кубок ДНР” і посів два призові місця.

Про це в неділю, 8 грудня, повідомив сайт незаконного угруповання.

Зазначається, що змагання тривали два дні, їх відкрив матч команд із Донецька і Макіївки, після чого відбулося урочисте відкриття Кубка. Другий день змагань проходив в категорії “майстер плюс”.

“За підсумками змагань команда “глави ДНР” посіла друге місце, а в категорії “майстер плюс” Пушилін переміг”, – сказано в повідомленні пресслужби самопроголошеного ватажка ОРДО.

Варто зазначити, що за час перебування на керівних посадах у терористичному угрупованні колишній діяч “МММ” Денис Пушилін суттєво погладшав. Із фоторепортажу зі змагань бадмінтоністів видно, що він був одним із найбільш огрядних гравців. Утім це не завадило керівникові “республіки” перемогти.

Читайте також:
Путін зарив носом під час “кола пошани” на хокеї. ВІДЕО

Сепар до сепара: Пушилін взяв участь в інавгурації незаконно обраного “президента Абхазії”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна