Путін зарив носом під час “кола пошани” на хокеї. ВІДЕО

 

Президент Росії Володимир Путін перечепився і впав на очах публіки, здійснюючи коло пошани після гала-матчу Нічної хокейної ліги в Сочі 10 травня.

Відео з конфузом глави РФ потрапило на багато YouTube-каналів та сторінок соцмереж.

Як повідомила рядова агенція ТАСС, того вечора 66-річний Володимир Путін став автором дев’яти голів у показовому матчі Нічної хокейної ліги, який відбувся в Сочі, і привів свою команду до перемоги.

Путін виступав на позиції форварда під номером 11. Він відкрив рахунок у першому періоді. Після матчу з’явилася інформація, що президент РФ став автором 10 закинутих шайб, проте пізніше організатори скоригували протокол зустрічі, приписавши Путіну дев’ять голів.

Зустріч команди Путіна “Легенди хокею”, за яку грають відомі в минулому російські хокеїсти, проти “збірної Нічний хокейної ліги” завершилася з рахунком 14:7 на користь “путінців”.

Традиційно, суперники на льоду всіляко поступалися президентові Росії в боротьбі.

Після матчу Путін об’їжджав майданчик “колом пошани”, однак не помітив килим, простелений для почесних гостей, наїхав на нього ковзанами і плазом упав на червоний хідник. Колеги по команді намагалися зупинити падіння президента РФ, але не змогли заподіяти ганьбі.

Фото: ТАСС

Зазначається, що Путін щорічно бере участь в гала-матчах Нічний хокейної ліги в Сочі, яку сам ініціював кілька років тому. Нинішній матч відвідав колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер, який є лобістом газових інтересів Кремля в Європі.

Читайте також:
Лавров упав на сцені форуму “Росія – країна можливостей”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна