У Раді розробили законопроєкт про всеукраїнський референдум

 

У Верховній Раді України підготували законопроєкт про всеукраїнський референдум, але він ще потребує доопрацювання.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 24 січня, написав у Фейсбуці перший заступник голови ВР Руслан Стефанчук. 

“Сьогодні під головуванням першого заступника голови Верховної Ради України відбулося чергове засідання робочої групи із розробки законопроєктів з питань народовладдя та прямої демократії, на якому обговорювався підготовлений проект Закону України “Про всеукраїнський референдум”, — йдеться у повідомленні.

Окрім того, Стефанчук зазначив, що підготовлений учасниками робочої групи законопроєкт “Про всеукраїнський референдум” не є остаточною редакцією, він ще потребує суттєвого доопрацювання.

“Однак під час його розробки вже було досягнуто згоди між учасниками групи стосовно таких істотних і дискусійних питань, як предмет референдуму та участь всеукраїнських громадських організацій у проведенні референдуму, а також термінологічно приведено норми законопроєкту у відповідність до Виборчого кодексу України”, — йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, фермери протестували проти ринку землі. Зеленський обіцяв референдум.

Читайте також:
На Донеччині оголосили підозри трьом діючим депутатам за “референдуми” у 2014-му

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна