“Слуга народу” Арахамія у Давосі дав інтерв’ю російським пропагандистам. ВІДЕО

 

Голова фракції “Слуга народу” у парламенті Давид Арахамія дав коментар російським пропагандистам на полях Всесвітнього економічного форуму 2020 року в Давосі.

Про це у середу, 22 січня, повідомляє “НВ”.

Серед пропагандистів, яким Арахамія дав свій коментар — представники “Росії 1” та “Першого каналу”.

Він заявив про необхідність “сконцентруватися на повному припиненні вогню з обох сторін” на Донбасі, що має стати “найсильнішим сигналом за останні п’ять років”.

Метою свого прибуття в Давос Арахамія назвав просування інвестиційних програм.

Також він прокоментував можливість існування силового плану звільнення Донбасу від окупаційних військ РФ, розробленого РНБО.

“Я не думаю, що є такий план. Тому що у нас всі зусилля останніх шести місяців спрямовані на винятково мирне врегулювання. При цьому ми всі повинні розуміти, що там стріляють кожен день, там кожен день з обох сторін гинуть люди, тому це такий “мікс” ситуацій військової та миротворчих зусиль”, – заявив голова фракції “Слуга народу”.

Як писала “Новинарня“, нещодавно пропагандистський телеканал РФ показав інтерв’ю із Володимиром Зеленським.

Читайте також:
Російським пропагандистам із каналу “Звезда” заборонили в’їзд в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна