В ОБСЄ назвали дату наступної зустрічі ТКГ по Донбасу

 

Наступне засідання Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання конфлікту на Донбасі відбудеться наприкінці січня в Мінську.

Про це у четвер, 16 січня, заявила нова спецпредставниця ОБСЄ Гайді Грау, передає “РБК-Україна” з посиланням на росЗМІ.

За її словами, наступна зустріч відбудеться 29 січня.

Сьогодні Гайді Грау вперше взяла участь у засідання ТКГ. Раніше посаду спецпредставника ОБСЄ в контактній групі займав Мартін Сайдік.

Як писала “Новинарня“, 16 січня у Мінську відбулося перше у новому році засідання ТКГ.

Раніше президент України Володимир Зеленський у розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель акцентував, що українська сторона на засіданні ТКГ 16 січня в Мінську працюватиме над просуванням додаткових заходів для повного і всеосяжного припинення вогню на Донбасі.

Також Зеленський зазначив, що українська сторона вже визначила перелік трьох додаткових ділянок розведення сил і засобів на Донбасі.

14 січня представник України в ТКГ в Мінську Леонід Кучма зустрівся зі спеціальним представником глави ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі Гайді Грау.

Читайте також:
СБУ прояснила, скільки військових і цивільних лишаються в полоні бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна