На Хмельниччині попрощалися із загиблим “холодноярцем” Сергієм Рацуном

 

У четвер, 9 січня, у Славуті на Хмельниччині провели в останню путь захисника України, старшого солдата 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Сергія Рацуна.

Як передає “Новинарня” із посиланням пресслужбу Славутського МВК, громадське прощання з героєм відбулося в місцевому Палаці культури.

“Усі згадували Сергія як веселу й оптимістичну людину, який завжди був на передових позиціях під час ведення бойових дій, проявляв мужність та кмітливість”, – йдеться у повідомленні.

Фото: пресслужба Славутського МВК

Похоронили Сергія Рацуна на міському кладовищі із усіма військовими почестями.

Як писала “Новинарня“, старший солдат Сергій Рацун, механік-водій із 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр”, загинув унаслідок обстрілу 5 січня.

За даними “Новинарні“, Сергій Рацун – друга бойова втрата Об’єднаних сил у 2020 році.

Також 5 січня внаслідок підриву авто на міні в районі Хутора Вільний на Луганщині загинув боєць 130-го розвідбатальйону Сергій Дичек.

Читайте також:
Усі загиблі на фронті 2019 року: згадаймо обличчя героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна