Колишнього радника Трампа можуть засудити до позбавлення волі

 

Федеральна прокуратура США просить до шести місяців позбавлення волі для ексрадника американського президента Майкла Флінна у справі про російське втручання у вибори в США в 2016 році.

Так, розгляд справи призначено на 28 січня, повідомляє “РБК-Україна”.

Відзначається, що в своєму рішенні прокуратура послалася на “серйозний характер” злочину Флінна і його “очевидну відмову нести відповідальність” за скоєне.

У 2017 році Флінн вирішив співпрацювати з ФБР у справі про контакти з урядом Росії. Раніше він офіційно визнав свою провину в тому, що він повідомив Федеральному бюро розслідувань неправдиві відомості про свої контакти з РФ.

Зокрема, ексрадник Трампа з безпеки визнав, що, не маючи відповідних повноважень, обговорював по телефону з російським послом в США Сергієм Кисляком санкції Вашингтона проти РФ, а згодом дав неправдиві свідчення про зміст цієї розмови.

Читайте також:
Трамп пригрозив Іраку найтяжчими санкціями через вимогу вивести війська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна