ОП продовжує зітувати про робочі зустрічі відпочивальника Зеленського в Омані

 

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває на відпочинку в Омані, провів ще одну робочу зустріч та обговорив торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді.

Про це 6 січня повідомила пресслужба президента України.

У розмові з Абдулсаламом аль-Муршиді Зеленський наголосив на тому, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування, розповів про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні.

Згідно із повідомленням ОП, оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері та прийняла запрошення Зеленського відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проектами та напрямами співпраці.

Нагадаємо, 5 січня одне з проросійських видань поінформувало, що президент Зеленський прибув на відпочинок в Оман та разом із сім’єю перебуває в п’ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel на узбережжі Оманської затоки недалеко від столиці країни, міста Маскат. Вартість проживання в президентському люксі цього готелю сягає 4000 євро за добу. Оприлюднено фото з готелю.
Керівник президентської охорони Максим Донець нібито прибув в Оман, щоб підготуватися до приїзду Зеленського.

В ОП натомість заявили, що Володимир Зеленський із родиною справді перебуває в Омані, куди він прибув рейсовим літаком “за свої гроші”, водночас він використає цей візит для “проведення зустрічей на найвищому рівні”.
Натомість відбулася зустріч із в.о. міністра Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Судячи з фото ОП, зустріч з Абдулсаламом аль-Муршиді відбулася в тому ж приміщенні, що й із Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Користувачі соцмереж розкритикували поведінку пресслужби президента у висвітленні його поїздки на відпочинок до Оману та в заявах про “зустрічі на найвищому рівні” – в час, коли султан Оману Кабус бін Саїд важко хворий.

Читайте також:
“Оманливий” візит: соцмережі відреагували на Зеленського на курорті десятками фотожаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна