ФК “Райо Вальєкано” оштрафували через образи фанатів на адресу Зозулі

 

Федерація футболу Іспанії оштрафувала “Райо Вальєкано” через образи від ультрас в сторону українського нападника Романа Зозулі, клуб заплатить 18 тисяч євро.

Про це  у п’ятницю, 27 грудня, повідомляє пресслужба Федерації футболу Іспанії.

Мадридський “Райо Вальєкано” отримав покарання за образи і вигуки з боку ультрас, на адресу українського нападника “Альбасете” Романа Зозулі під час матчу другого іспанського дивізіону. Також ФК зобов’язаний закрити частину трибун на два найближчі домашні матчі.

Як писала “Новинарня“, 15 грудня, матч іспанської сегунди між командами “Райо Вальєкано” та “Альбасете” на “Естадіо де Вальєкас” у Мадриді було припинено через постійні хейтерські випади та погрози вболівальників команди-господарки на адресу українського форварда гостей Романа Зозулі.

Футбольні фани з мадридського району Вальєкас вважають Зозулю “нацистом” за те, що він допомагає українським військовим.

За рахунку 0:0 після першого тайму команда “Альбасете” відмовилася продовжувати гру.

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко зазначив, що образи на адресу українського футболіста мають стати об’єктом розслідування з боку іспанської поліції.
Підтримав Зозулю і президент України Володимир Зеленський.

Читайте також:
“Ми всі – Зозуля”: вболівальники “Альбасете” підтримали українського футболіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна