“Ми всі – Зозуля”: вболівальники “Альбасете” підтримали українського футболіста

 

Уболівальники іспанського футбольного клубу “Альбасете” вивісили банер на підтримку українця Романа Зозулі, якого напередодні образили фанати “Райо Вальєкано”.

Як повідомляє “Новинарня“, банер “Ми – Зозуля” з’явився на матчі іспанської “Сегунди” проти ФК “Ельче”.

Суспільне з посиланням на радіо COPE Albacete зазначає, що вболівальники “Альбасете” на 10-й хвилині зустрічі скандували ім’я українського футболіста, який виступає під 10-м ігровим номером.

Як писала “Новинарня“, напередодні, 15 грудня, матч іспанської сегунди між командами “Райо Вальєкано” та “Альбасете” на “Естадіо де Вальєкас” у Мадриді було припинено через постійні хейтерські випади та погрози вболівальників команди-господарки на адресу українського форварда гостей Романа Зозулі.

Футбольні фани з мадридського району Вальєкас вважають Зозулю “нацистом” за те, що він допомагає українським військовим.

За рахунку 0:0 після першого тайму команда “Альбасете” відмовилася продовжувати гру.

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко зазначив, що образи на адресу українського футболіста мають стати об’єктом розслідування з боку іспанської поліції.
Підтримав Зозулю і президент України Володимир Зеленський.

Читайте також:
Команда Романа Зозулі відмовилася продовжувати матч через цькування українця іспанськими фанами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна