Окупанти випустили по позиціях ЗСУ під Новгородським три міни забороненого калібру, – УС СЦКК

 

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що противник вкотре порушив режим припинення вогню.

Як повідомляє “Новинарня“, 22 грудня, з 23.40 до 23.55 ворог здійснив обстріл позицій підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Новгородське.

Так, обстріл вівся мінометами калібру 82 мм (3 міни), які відповідно до Мінських домовленостей мають бути відведені на відстань понад 15 км від лінії розмежування.

“Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін закликає збройні формування Російської Федерації та їх найманців припинити свої провокації та дотримуватися існуючих домовленостей”, – йдеться у повідомленні штабу ООС.

Читайте також:
ООС: 8 ворожих обстрілів, один воїн ЗСУ загинув, один – поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна