“Слуги народу” прозвітували, скільки коштувало навчання депутатів у Трускавці

 

Тижневий курс навчання народних обранців від “Слуги народу” в Трускавці на Львівщині обійшовся партії в 11,2 млн грн.

Про це йдеться у фінансовому звіті партії за третій квартал 2019 року, передає LIGA.net.

5,8 млн грн партія заплатила туристичній фірмі “Бальнео-Тур” за організацію семінару, а 1,9 млн грн – за проживання в готелі.

За семінар “макро- і мікроекономіка” Київська школа економіки (KSE) отримала від “Слуги народу” 2,1 млн грн. Проїзд “слуг” на поїзді обійшовся в 145 тисяч грн.

Ще 1,2 млн грн склав прибутковий податок, а 80 тисяч грн – військовий збір.

Освітній інтенсив обрані депутати від “Слуги народу” пройшли на Прикарпатті в липні-серпні.

Як інформувала “Новинарня“, в неділю, 28 липня, 260 представників партії “Слуга народу”, у тому числі новообрані народні депутати, з’їхалися до Трускавця, де для них організувала тижневе навчання екстерном Київська школа економіки (за кошти партії). До парламенту від партії Зеленського потрапили зокрема безробітні, блогери, тамада, весільний фотограф та інші особи, далекі від політики, економіки, законотворчості й державного управління.
“Слуг народу” поселили в найдорожчі готелі Трускавця – “Ріксос-Прикарпаття”, “Женева” тощо. Вартість проживання в готелі “Ріксос-Прикарпаття” становить від 3050 до 21700 грн за добу.

Протягом 3-4 серпня, другі вихідні поспіль, президент Володимир Зеленський провів на курорті.
У попередні суботу-неділю (27-28 липня) він був в Одесі, де відвідував концерт “Ліги сміху”, пляж та матч за Суперкубок України з футболу.

Читайте також:
Навіщо депутатів “Слуги” в Трускавці вчать лише голосувати й не виступати з трибуни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна