Разумков заперечив, що “слуги народу” отримують зарплати у конвертах

 

За словами голови Верховної Ради, жодних нелегальних доплат ніхто з депутатів не отримує.

Про це Дмитро Разумков заявив у інтерв’ю “Українській правді”.

На запитання журналістів, чи отримують додаткові гроші нардепи, як про це заявила виключена із фракції депутатка Скороход, голова Ради відповів негативно.

“По-перше, треба зрозуміти, хто це робив. По-друге, я прибічник того, щоб не в ЗМІ про це казати, а звернутися до НАБУ, правоохоронних органів та дати цю інформацію. Це буде корисно і правильно.” – прокоментував він заяву Скороход.

Нагадаємо, депутатка Анна Скороход на засіданні Верховної Ради 14 листопада заявила, що її чоловіка затримали нібито за дорученням заступників глави офісу президента і генерального прокурора, оскільки під час голосування за певні рішення вона не дотримувалась загальної позиції фракції.
Водночас, голова фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія спростував будь-яку причетність їхньої політсили до затримання чоловіка Скороход.

Згодом у ГПУ повідомили, що затримали цивільного чоловіка Скороход, громадянина РФ Олексія Алякіна за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах.

15 листопада “слуги народу” виключили із своєї фракції депутатку Анну Скороход.

Як писала “Новинарня“, 120 народних депутатів отримали понад ₴3 мільйони компенсації за житло.

Читайте також:
Правозахисниця закликала вибачитися радника Зеленського за сексистський вислів. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна